Fadd-dombori üdülőtelep

nyaralás - sport - horgászat

Kapcsolat

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa10
mod_vvisit_counterTegnap97
mod_vvisit_counterEz a hét465
mod_vvisit_counterMúlt hét675
mod_vvisit_counterEz a hónap1994
mod_vvisit_counterMúlt hónap2119
mod_vvisit_counterÖsszesen634165

Ma: 2021. jún. 25.

Tisztelt Üdülőtulajdonosok, Tisztelt Tagtársaink!

Az idén 10 éves EDE (Együtt Domboriért Egyesület) Dombori fejlesztéséért, az üdülőterület kulturált környezetének biztosításáért dolgozik. Mára - köszönhetően az Önök támogatásának és a pályázati lehetőségek kihasználásának, már nemcsak apró eredményeket, hanem a helyi Önkormányzattal és a FATODI Kft-vel közösen jelentős karbantartási és fejlesztési munkákat tudtunk elvégezni. Közterületeink rendbentartása folyamatos, a településközpontban tavaly pályázati támogatásából megkezdtük a parkosítást, fák, cserjék ültetését.

 

10 éves működésünk legeredményesebb projektjét zártuk le az idén: megépítettük és átadtuk kicsik-nagyok legnagyobb örömére a központi strand játszóterét. A játszótér és a közterületek védelme érdekében a Faddi Polgárőr Egyesülettel közösen, pályázati forrásból újabb két térfigyelő kamerát sikerült beüzemelnünk. Az idén is szeretnénk színvonalasan megrendezni a Dombori Nyári Fesztivált pályázati forrásból. Várhatóan végre elkészül a Faddot-Domborival összekötő, a Duna partján vezető túra utunk utolsó eleme is, a Bartal csatornán átvezető híd is.

 

A tagdíjakból, a vállalkozók támogatásaiból és a kihasználható pályázati lehetőségekből Dombori fejlesztése folyamatos lehet, kérjük, támogasson minket és lehetőségeihez mérten Ön is járuljon hozzá, hogy üdülőhelyünk mindinkább európai színvonalú szolgáltatásokat, tiszta, rendezett környezetet biztosíthasson. Éves tagdíjunk 3000 Ft, nyugdíjasoknak 1500 Ft, melyet a mellékelt csekken tud befizetni. E díjak csak irányadóak, természetesen bármekkora összegű adományt elfogadunk az alábbi számlaszámra:

Számlaszám: OTP Bank 11746005-20010537

Elérhetőség: 06-70/377-8051

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

honlap: www.dombori.eu

 

Nyári Fesztivál: július 18-20.

A csónakkikötő éves bérleti díja 6.350,- Ft Helyigénylés és fizetés: Dombori Gondnokság ,Dombori, Nefelejcs u. 6.

Területi vezető: 06-70/377-8055

Holler Zsoltné Erzsike

 

Üdvözlettel: az Együtt Domboriért Egyesület elnöksége

Fotók: Wusching Gábor


Ma 2021. június 25., péntek, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.

Facebook

Szavazás

Véleményem Domboriról