Fadd-dombori üdülőtelep

nyaralás - sport - horgászat

Kapcsolat

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa63
mod_vvisit_counterTegnap198
mod_vvisit_counterEz a hét1026
mod_vvisit_counterMúlt hét2075
mod_vvisit_counterEz a hónap3729
mod_vvisit_counterMúlt hónap6746
mod_vvisit_counterÖsszesen593967

Ma: 2020. aug. 14.

Kiválasztotta a Tolna-Fadd-Dombori kerékpárút kivitelezőjét legutóbbi közgyűlésén a tolnai képviselő-testület. Mint azt többször megírtuk, a beruházásra TOP-pályázati forrást nyert el a város. A 2017 októberében megkötött támogatási szerződés alapján a beruházásra bruttó 507,1 millió forint fordítható.

 

A kivitelező kiválasztását célzó közbeszerzési felhívásra két budapesti pályázó nyújtott be ajánlatot, a kedvezőbbet az S-Útvonal Zrt. adta. Így ezzel a céggel kötnek vállalkozási szerződést. Ez az ajánlat azonban 62,445 millió forinttal magasabb, mint az erre a célra rendelkezésre álló pályázati forrás. Ezért a tolnai képviselő-testület úgy döntött, hogy a fenti, hiányzó összegre többlettámogatási kérelmet nyújt be az önkormányzat a Pénzügyminisztériumhoz, mint irányító hatósághoz.

 

A beruházást Tolna és Fadd együttműködve, konzorciumban valósítja meg. Ha a többlettámogatási igényt elutasítaná a hatóság, akkor a két önkormányzat a saját költségvetéséből fogja fizetni a rá eső plusz költséget.

Ma 2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.

Facebook

Szavazás

Véleményem Domboriról