Paksi csapat nyerte az I. Fadd-Dombori Strandröplabda Kupát

Paksi, régóta együttjátszó csapat nyerte meg az első ízben megrendezett Fadd-Dombori Strandröplabda Bajnokságot. Az ország egyik legszebb strandröplabda pályáján nagyszerű hangulatban lelkes csapatok között zajlott a magas színvonalú küzdelem. Hat csapat 15 mérkőzésen döntött az elsőségről.

A civil kezdeményezésben megszervezett sporteseményre a Faddi Önkormányzat és a Domboriért Dunaág Egyesület is azonnal csatlakozott, az önkormányzat a kupák, oklevelek, ajándéktárgyak, az egyesület a promótálással segített sokat. A Dombori központi strand büfésorának vendéglátósai felajánlásokkal emelte a helyezések értékét, óriáshamburgert, lángost, fagyit és üditőket kaptak tőlük a dobogósok.

A végeredmény:

1. Paks – 5: 5 0 10:0

2. Bütyi – 5: 3 2 6:4

3. Nekem8 – 5: 3 2 6:5

4. Charlie és Angyalai – 5: 3 2 6:5

5. Röpistenek – 5: 1 4 5:10

6. Wine – 5: 0 5 1:10

(A 3-4. helyezésről az egymás elleni eredmény döntött)

FOTÓTÁR

A csapatok rövid bemutatkozásai:

Paks (Bérdi Kata, Moró Attila, Sánta Zoltán): “Paksról érkeztünk, mindhárman régóta röplabdázunk, összeszokott csapat vagyunk. Nagyon szeretünk Domboriban játszani, örülünk is ennek a szervezésnek, mindenki nagyon szimpatikus, játékszerető, lelkes. Reméljük, hogy hagyomány lesz ebből a kezdeményezésből.” Kata, Attila, Zoli

Bütyi (Kocsis Attila, Pergő Dávid, Németh Vince, Horváth Zsófi): “Dombori nekünk a Riviéra. Szekszárdról jöttünk, mesterségünk címere: RÖPLABDA”

Nekem 8 (Sereg Zita, Somogyi Anna, Schrenk Ákos,Kiss Gréta): “Mi egy olyan csapat vagyunk, akiket a röplabda hozott össze. Valódi sportunk a foci, de röpizni is nagyon szeretünk”

Charlie és Angyalai (Fritz Márton, Gyöngyösi Gréta, Radics Regina, Szőke Regina): “Amint megláttuk a verseny kiírását, egyből tudtuk, hogy nekünk itt a helyünk. Nekünk nem a győzelem a fontos, hanem, hogy tartalmas időt töltsünk el együtt ésúj barátokat szerezzünk. Reméljük, jövőre újra itt találkozunk, minél több játékost viszontlátva.”

Röpistenek (Antus Zsolt, Benkő Krisztián, Berlinger Dorottya, Petróczi Viktória): “Mi vagyunk a röpistenek. Hatalmunk az emberi képzelet határait is túllépik. Ütőképesebbek vagyunk a többieknél…”

Wine (Lizák Alida, Szentes Soma, Bogdán Dániel, Fodor Nóra): “A csapat a gimnáziumban ismerkedett meg és hobbi szinten foglalkoztunk a röplabdával. Hétvégi időtöltés és szórakozás céljából neveztünk. A hangulat nagyon jó volt és minden csapattal élmény volt játszani. – Győzni jöttünk, de inni megyünk…”

Berlinger Gábor, a verseny szervezője és bírója köszönte meg a csapatok részvételét és sportszerű, lelkes küzdelmét. A Faddi Önkormányzat részéről Bali Ervin alpolgármester adta át a kupákat, okleveleket és a könyvjutalmakat a helyezetteknek.

A Dombori központi strand büfésorának vendéglátósai kitettek magukért, finom ajándékokkal kedveskedtek a helyezetteknek:

Az 1. helyezett csapat a Soma Büfé óriás hamburgerével küzdhetett meg (több, mint 1 kiló húst tartalmazott…):

A győztes csapat tagjai ezútán csavart fagyit is kaptak a fagyistól:

Az ezüstérmes csapat tagjai a Strand Büfében Editék csapatától lángosokat kaptak, jól esett az 5 meccs után!

A bronzérmes csapatnak Editék gyümölcsös limonádéval és sörrel kedveskedtek:

Köszönjük Mindenkinek a felajánlásokat!